paradisecity

Thailand... Jag gillar det men har man forestallt sig ett paradisland ar man lite ute och cyklar. Vi bor i alla fall inte i nagot paradis, men nast intill.

Jag kanske aterkommer nar mitt skin ar lite brunare och min mage lite fullare med mat.

tjing!

Slutdestination

Snart når allt mitt resande sin slutdestination. Ikväll åker jag till Stockholm och imorgon flyger vi vidare till Thailand. Det ska bli så underbart skönt att bara släppa allt, glömma Sverige och njuta av värme och sol.

Dags att packa ner de sista underkläderna och tandborsten innan jag stänger väskan och går till skolan.
Jag kommer med en uppdatering innan jag åker om vilken nivå min resfeber befinner sig på.



I miss the ocean when I go to sleep

Klockan är snart tre och jag har redan hunnit pyssla med lite allt möjligt. Laddat ner lite julmusik till pysselkvällen, sett min lillebror spela hockeymatch mot Vindeln och nu har jag just påbörjat ett lussebulls-bak. Och klockan är som sagt inte ens tre. Vanligtvis ligger jag framför teven och halvsover den här tiden på söndagar.

Nu är det bara två dagar kvar och jag längtar efter att bada i havet. Det har jag knappt gjort sedan förra året. Trots att den här sommaren var, boktavligt talat kokhet, blev det knappt något havsbad.

Dags att baka ut mina lussebullar nu.

Tji-tjing!

Patetiska djävla människa

Varför ska jag vara trevlig mot dig när allt jag vill är att sparka in ditt skallben? Du har handlat som en idiot och du befinner dig inte högt upp på min topp-tio-lista över bra människor. Jag hyser ingen respekt för dig för du är en patetisk människa i mina ögon.

Idag är det lördag, första lördagen på länge som jag kan sitta hemma och bara vara. Så idag kanske jag ska ta itu med nästa packning, för den ska ju trots allt hålla i arton dagar.

Tryck på delete, please

Jag börjar skriva, låter datorn skrämen lysa med några fina meningar, sedan trycker jag på krysset och allt är raderat. Ibland önskar jag att vissa saker i livet vore lika enkla att radera, som irriterande personer. Jag hatar att ogilla personer som försöker vara snälla men det går inte för de är så himla jobbiga. Egentligen vill dom ju bara passa in. Men när lögnerna radas upp och överdrifter blir över-överdrifter tar mitt tålamod slut och jag vill bara radera.

Nu ska jag äntligen få min efterlängtade sömn, så godnatt alla själar.



What a shame

Då åker jag igen till Stockholm. Känns som det är femhundrade gången jag är där i år, men jag gillar det. Jag är redan less på "lilla" Umeå efter några dagar hemma.

Hejdå, jag återkommer när jag är back on track.

Ingen rast och ro

Stockholm närmar sig och jag längtar efter att få åka bort igen. Dock känns det jobbigt att jag knappt hinner landa och umgås med någon innan jag flyger iväg igen. Jag hinner dessutom inte ta igen mig ordentligt.. Men så är det kanske att vara ung idag. Jag har nog också tillräckligt med tid att relaxa då jag är i Thailand.

Jag återkommer...

Ugly Betty

Egentligen så har jag ju som sagt att min läxhög är stor, men ändå så ligger jag klistrad framför teveapparaten nu. Åh, alla dessa måsten som jag inte är något big fan över. Jag önskar tiden kunde rusa iväg så det blev fredag så jag får åka till Stockholm, och sedan till Thailand om två veckor...

Hej

Baby, did you forget to take your meds?

Ja, det känns lite konstigt att vara tillbaka i skolan, ändå fast jag bara har varit borta en skolvecka. Det känns som jag är på ruta ett. Läxhögen växer och proven väntar på att bli gjorda. Jag längtar bort...


In the end

Jag känner mig tom. Imorgon har jag ett tal och ett prov och jag känner mig tom. Det är som att allt jag hör eller läser kommer in genom ena örat och ut genom andra. Jag känner mig alltså inte 100 % säker på det jag ska göra, vilket oroar mig. Jag är ovanligt disträ och har svårt att koncentrera mig. Sömn är något jag behöver nu. Men det får bli när jag har pluggat naturkunskap och lärt mig talet utantill. Det blir nog en sent ikväll... Min hjärna hurrar inte direkt.

Godnatt blogg.

Reality

Jag är hemma... men jag saknar Vitryssland.
Jag saknar - som vanligt.