Positiva Julia

Att få lägga sig i en säng tillsammans med någon när man är dödstrött och bara få somna nära varandra är någonting bra. Jag är sjukt trött nu så egentligen vet jag inte varför jag sitter här och ska envisas med att uppdatera. Min kropp värker fortfarande på x antal ställen, men tänk på barnen i Afrika. De har de inte så bra som mig... Jag borde egentligen sluta klaga över mitt liv och börja hurra över de positiva inslagen istället. Ja, det är mitt nya mål med livet - positiva Julia!

Nu ska jag ögna igenom Plaza Kvinna innan T kommer och jag får sova.

Godnatt!

Bra, bara bra

"In your heart I see the start of every night and every day
In your eyes I get lost, I get washed away
Just as long as I'm here in your arms I can be i no better place..."

Det känns så bra.

"Jag mår illa..."

Jag sov gott, vaknade upp bredvid världens bästa människa, åkte och provade balklänningen som var fin, sen gick det bara utför... Farmor viskade och sa att jag var hålögd, det vill säga - jag såg trött ut. Sedan spillde jag massa hallon på hennes vita duk så hon fick lägga den i blöt. Någon timme senare efter första efterrätten slår jag handen hur hårt som helst i stolen så jag blev helt knäpp i huvudet också. Jag tappade andan, fick yrsel och lock för öronen. Lite vatten gjorde susen men det var otroligt otäckt. Handen fortsatte göra ont och jag spillde mer hallon på den andra vita duken. Nu är jag hemma men jag mår illa, har sjukt ont i handen, kan knappt trycka på tangenterna, och sen är jag bara hur trött som helst fast jag sov gott inatt. Djävla liv men jag ska väl vara glad för att jag har folk som tycker om mig runt omkring mig.

Nu ska jag försöka vila bort mitt illamående.

Ingen mer dödartid

Känns som det var ett tag sedan jag la fingrarna på tangenterna nu... Eller inte på tangenterna utan snarare längesen jag tog mig tid att uppdatera här med några (oerhört trevliga men nog ganska tråkiga) meningar.

Projektarbete 100 poäng är nu avslutad. Jag har en sammanfattning och en innehålls förteckning kvar att färdigställa. Sedan imorgon eftermiddag är allting över. Känns lite vemodigt men samtidigt så otroligt skönt. Jag kan säga utan att överdriva att jag har lagt ner mer än hundra timmar, som är tänkt, på mitt arbete.

Livet flyter i alla fall på...


In between, direkt till hell

Det är ganska ovanligt att min dator och telefon ändå inte har strejkat alltför mycket ikväll. Just nu sitter jag och kämpar med projektrapporten som ska in på torsdag. Jag kan väl inte säga att jag är långt ifrån klar, men jag är ju heller inte nära slutet. Jag är någonstans mitt emellan med andra ord, som vanligt.

Egentligen så borde jag skutta och jubla över mitt liv för tillfället. Men varför gör jag då inte det? Den frågan ställer jag mig ungefär var tionde sekund för tillfället. I och för sig är jag ganska trött, då blir ju allting värre. Men ändå känner jag att för en och en halv timma sedan mådde jag likadant. Då var jag inte överdrivet trött. Det känns som fyra stora, starka händer (mina föräldrars) trycker på mitt huvud, och det går inte uppåt, utan rätt ner i helvetet. För tillfället har jag ingen support. Men de kan väl inte alltid älska mig, och jag kan väl inte alltid älska dem?

Godnatt peeps.

Burn baby, burn

Det här vill jag inte säga, men ibland kan föräldrar bara brinna... Just nu känner jag mig som om jag vore en trotsig femtonåring igen som inte gör annat än skriker åt sina föräldrar. Usch, fy och snörvel. Tänk vilken djävla kraft de har över mig egentligen. De kan ju verkligen trycka ner mig fast jag försöker vara stark.

Snart är det i alla fall Valborg, och som det ser ut nu är det jag som styr upp .

Godnatt.

Release me

Ibland sviker mitt minne mig, på riktigt. Till exempel så skulle jag ha varit på gudstjänst idag för att studera hur en sådan går till för ett arbete till religionen. Jag vaknar klockan åtta med T bredvid mig, kommer på uppgiften och blir alldeles kallsvettig. Hur ska jag lösa detta? Jag skiter i gudstjänsten och kommer på en jättebra ursäkt varför jag inte kan lämna in arbetet i veckan. Jag somnar om, vaknar en och halv timme senare, glad i själen. Nu har jag ångest för att jag inte har gjort uppgiften. Vi har haft fyra veckor på oss. Congrats Julia, you suck.

Nu ska jag drunkna i projektrapporten.

It's so lovely

Jay-Z strålar ut ur mina högtalare. Jag gillar när musik har legat och vilat ett tag, sedan startar man Itunes och sätter på den ljuvliga musiken. Detta gäller Jay-Z, det blir aldrig dåligt så länge han får vila några veckor emellanåt, lovely.

Jay-Z - Never change

Den här dagen har börjat bra. Sol ute, trevliga familjemedlemmar och bra musik. Dessutom kommer T hit efter middagen då kommer dagen vara 100 % bra. Nu väntar en tur till Coop Nära för lite mathandling inför kommande syskonmiddag klockan 18.00.

Tjing!

Lycko-godmorgon-gäsp-skrik

Den här natten har jag sovit gott, på riktigt. Så sjukt längesen jag gjorde det så imorse när jag vaknade strax innan tio och kände mig utvilad kunde jag inte göra annat än att ge ifrån mig ett lycko-godmorgon-gäsp-skrik. Så himla underbart. Ändå sitter jag och gäspar lite nu och har ingen aning om var dagen ska ta mig, men det beror nog bara på att jag är utvilad. Jag intalar iallafall mig själv det.

Solen lyser utomhus så jag kanske ska ta en tur på studsmattan innan jag tänkte sätta mig i solen. Dock är det väldigt kallt ute men efter uppvärmning på mattan borde jag vara så varm att jag kan sitta ute ett tag för att lugna ner pulsen.

Go'dag!

Everything is all good

Nu tänkte jag vara lite töntig och ha med några kärleksfulla textrader här.

"So, I won't hesitate, no more,
no more, it cannot wait, I'm sure.
There's no need to complicate, our time is shor
This is our fate, I'm yours"

En utav de bästa känslorna som finns måste vara trygghet. Känna att skulle hela världen rasa samman så finns det människor där som inte tvekar på att ta emot en. Att tycka om någon eller att bli omtyckt är också en härlig känsla. Jag känner mig faktiskt lite som fjorton igen varje gång jag ser T - fjärilar i magen och ett leende på läpparna. Ja, härliga kärlek, underbara förhållande och ohatiska vår som kommer med sprudlande kärlek. Det går nog inte att inte vara glad idag. Dessutom har jag skickat in min tidning till tryck och Canaria-gänget är hemma. Everything is all good, and i like it. I like it alot.

Att gå på styva linan

Jag kom på appropå balansen, mina närmaste vänner är ju bortresta, inte konstigt att jag då har mycket tid över till annat. De finns ju inte här och fyller tomrummet så... I alla fall så kommer de hem ikväll, som sagt, och balansen har redan satts på prov eftersom de vill träffa mig och tvärtom, fast jag har ju redan andra planer. Så mycket var det av den balansen... Jag som trodde jag var nära ett genombrott.

Nu ska jag i alla fall duscha, lägga mig och vila sedan plugga mig till döds (jag har tusen artiklar att skriva).

Hejdå

Tisdagkväll

Ja, den här tisdagen har bara rusat iväg. Först skola på morgonen, intervju under dagen, sedan skola igen. När jag kom hem skrev jag en artikel och sen har jag gjort lite andra nyttiga saker. Dessutom har jag hunnit med min dagliga tevedos. Jabadabado, det kanske går att hitta en balans mellan allting ändå?

Imorgonkväll kommer några av mina tjejkompisar hem från Gran Canaria, jag funderar faktiskt på att möta de på flygplatsen även om det blir lite sent. Men jag saknar dem så, kanske. Appropå saknad har jag telefontrakasserat T ikväll för jag har haft lite tråkigt emellanåt. Upp emot fem telefonsamtal tror jag det nog har blivit. Kanske inte så mycket för er telefongalna personer, men för mig är det nog mycket.

Nu ska jag i allafall borsta tänderna och tvätta bort maskeringsmasken, samt ringa två samtal till innan det är dags för skönhetssömn.

Godnatt peeps.

Ingen fladdrande kvinna i blå kreation

Här sitter jag och känner mig lite småtöntig för jag lyssnar på Carolas låt Evighet, fast i en annan version av Tomas Andersson Wij. Den är betydligt mycket bättre. Jag ser ingen fladdrande kvinna i mörkt hår framför mig, med pingstkors i glitter på armen och en gräslig blå kreation på sig, då jag lyssnar på den här versionen.

Jag tror jag har sovit gott inatt, det känns så. Så jag hoppas att jag håller humöret uppe idag och att jag inte somnar på skolan. Dessutom MÅSTE jag vara alert idag för jag ska iväg och intervjua några småpojkar i åttonde klass. Men nu ska jag välja skor, vilket är ett femtonminuters-projekt, innan det är dags att cykla iväg till skolan. Idag sviker inte mitt diciplin mig!

Peace out/ Julia

Naturläkemedel eller koma?

Okej, idag är jag inte stolt över mig själv. Mitt diciplin svek mig väldigt mycket, dvs. det blev ingen skola idag. Dock har jag fortsatt att jobba med projektarbete och det känns att jag närmar mig slutet. Vilket är otroligt tillfredsställande. Nu sitter jag och gäspar för jag har inte sovit gott inatt. Jag har inte sovit gott på många nätter. Av någon konstig anledning så sover jag, men jag sover inte hårt, så jag vaknar hela tiden av minsta ljud. Så mina nätter går ut på att somna - vakna - somna om - vakna igen - somna om - vipps var klockan tillräckligt mycket så nu kan jag tillåta mig själv att stiga upp. Idag steg jag upp kvart över åtta. Egentligen hade jag kunnat stiga upp halv tio. Bra jobbat unga dam. Kanske borde jag börja knapra naturläkemedel för sömn? Eller så ber jag någon slå mig så jag hamnar i koma.

Ha en bra dag!

Dagens ala' Julia

Jag väldigt ont om fantasi idag därför tänkte jag bjuda på en dagens ala' Julia. Idag är det i alla fall söndag och imorgon börjar skolan och min helvetesvecka är nära. Den här veckan kommer jag jobba häcken av mig.

DAGENS UTSEENDE: Jeans, t-shirt, ruffsig hästsvans och en dutt mascara.
DAGENS BÄSTA HÄNDELSE: Studsa, studsa, studsmatta
DAGENS SÄMSTA HÄNDELSE: Då jag blev blöt om fötterna då jag ska sprang i sockar på gräsmattan kanske
DAGENS LÄNGTAN: Tills projektarbetet är klart
DAGENS LÅT: Vitamin C - Graduation song
DAGENS SAKNAD: Mina tjejor som är på Gran Canaria och Camilla i Lycksele
DAGENS DUMMASTE MÄNNISKA: Pappa, då han försökte skjuta mig i skallen med fotbollen
DAGENS SJUKDOM: Magvärk precis nu pga. hunger
DAGENS ROLIGASTE: Pappa styling med fotbollen, ingenting att hurra för. Och så alla små söta (övertaggade) barn på innebandymatcherna vi kollade på idag.
DAGENS FAVORIT: Tobias
DAGENS KÖP: Jag har faktiskt inte köpt något idag
DAGENS GODIS: Viol-/lakritskatter och pussar
DAGENS HUMÖR: Stabilt
DAGENS UTTRYCK: "Jag skojas bara"

Delicious

Alla älskar väl då det är såhär varmt ute redan i april, men man kanske borde börja reflektera över vad som egentligen har hänt med världen när temperaturen ligger långt över det normala? Såklart hjälper det inte att bara jag bestämmer mig för att till exempel ta tåg istället för flyg, men det är ju i alla fall en början.

Nu ska jag lägga mig och vila en timme innan våra middagsgäster kommer. Då bjuds det på en supergod middag som jag verkligen ser fram emot!

Adios

Godmorning sunshine's

Min lugna fredag, som jag för övrigt hade skrivit ett snyggt och trevligt långt blogginlägg om men som försvann, resulterade i att jag somnade strax innan halv tolv och vaknade nu, för tjugo minuter sedan. Jag har då sovit nio timmar och det känns utomordentligt bra! Känns lite konstigt dock att vara vaken såhär tidigt men skönt är det. Nu har jag ju hela dagen framför mig (haha).

Så nu ska jag gå in, äta en god frukost och sedan vänta tills det blir lite varmare ute för då ska jag börja jobba på fräknarna igen. Några har jag fått men jag vill såklart ha fler!

Todelo

Den här veckans lista då,

Här kommer en lista för jag har lite tråkigt och måste sysselsätta mig med något annat än plugg just nu.

PERSONLIGT

01. vad heter du?
Julia Åström
02. vad skulle du vilja heta ifall du själv fick välja? Jag har faktiskt ingen aning
03. vilka andra namn hade dina föräldrar tänkt ge dig? Ellen tror jag?
04. vilket stjärntecken är du? Jungfru
05. vilken årgång är du? 1988
06. vart bor du? Umeå
07. bott utomlands? Niet
08. flyttat antal gånger? Umeå, Sorsele, Stockholm, Stockholm, Lycksele, Lycksele, Umeå = 6 times
09. vart skulle du vilja bo? Något varmt ställe, fast jag trivs faktiskt ganska bra här i U-town nu!
10. vilken skolklass? MP04
11. vad vill du bli när du blir äldre? Om jag visste det skulle jag vara väldigt lycklig just nu

UTSEENDE

01. hur lång är du? 153 cm
02. hur mycket väger du? Min ensak
03. hårfärg och frisyr? Brunt, jag orkar inte förklara min haircut
04. ögonfärg? Blå
05. mest nöjd med? Läpparna?
06. minst nöjd med? Kalle-anka fötterna
07. skostorlek? 36
08. glasögon? Nix
09. har du några piercingar/tatueringar? Hål i öronen

FAVORITER

01. filmer? Kommer inte på någon såhär på rak arm, men Green Mile är bra
02. låtar? Just nu spelar jag Damien Rice för fulla mugga och soundtracks från Greys Anatomy
03. årstider? Sommar
04. mat/dryck? Hemmagjord gourmemat, hamburgare och till det någon god cider eller vatten
05. djur? Hund
06. färg? Svart, beige - naturfärger. Men färgglatt brukar även gå hem hos mig
07. parfym? Ingen aning, använder Lacoste's nya just nu i alla fall
09. ämne i skolan? Grafisk kommunikation kicks ass!
10. sysselsättning? Mysa, dansa, umgås

KLÄDER

01. vad använder du just nu för jacka? De varmare dagarna - beige trenchcoat. Och de blåsiga dagarna hänger fortfarande dunjackan med.
02. vad använder du just nu för skor? Barfota-skorna.
03. favoritfärg på kläder? Som sagt, naturfärg mixat med något färgigt.
04. favoritmaterial på kläder? De flesta, har inte så stor koll. Men material som blir noppriga snabbt gillar jag inte.
05. vilka kläder skulle du vilja ha just nu? Ett par snygga jeans och en skön avslappnad snygg t-shirt
06. favoritaffärer? H&M springer jag väl på mest, men skoaffärer & second hand gillar jag mest
07. för ungefär hur mycket köper du kläder för i månaden? Olika, men i snitt kanske 1.500 kr
08. favoritmärke? Vet inte
09. vad har du för tröjstorlek? S/M

DITT RUM

1. stort, litet eller mitt emellan? In the middle
2. vilken färg på tapeterna? Roströd och beige
3. vilka färger går rummet i i övrigt? Orange, svart/grått, olivgrönt
4. vad vill du ändra där inne? Väggarna och bygga till en toalett
5. vad har du där inne av följande:
a) tv? Ja
b) video/dvd? Ja
c) dator? Ja
d) stereo? Ja
e) telefon? Nej, bara mobilen
6. vad ser du om du tittar ut genom ditt fönster? Grannarnas hus, en buske och några träd
7. vad gör du oftast i ditt rum? Sover, myser, ser teve och pluggar
8. favoritpryl i rummet? Sängen och mina mysiga duntäcken!

Keep it loose, keep it tight

Det handlar om att hitta en balans. En balans mellan skolarbete, fritid, jobb och träning. Jag har väldigt lätt för att hitta en balans mellan skolarbete och jobb. Men att hinna med allt det andra kan vara svårt när inlämningar måste göras, intervjuer ska genomföras och artiklar ska sedan skrivas. Ibland blir det lite för mycket och då är det svårt att hitta en balans mellan de fyra tingen. Ibland förstår jag inte de som klarar av att jobba ett åtta-till-fem-jobb, tränar efteråt och dessutom hinner med glassiga middagar och umgås med sin tjej-/pojvän och järngänget till kompisar. Handlar det om att ha lika många järn i elden då de gäller alla saker, så det väger upp?

Jag bjuder i allafall på några lyricsrader från Amos Lee innan jag ska sätta mig ute i solen (blåsen har dock inte lämnat mig ifred än).

"Sometimes we forget what we got,
and who we are and who we are not.
I think we got a chance to make it right
Keep it loose, keep it tight"

Onsdagens sista uppdatering

Så var den här onsdagen snart slut också. Jag längtar tills klockan blir så mycket att jag kan tillåta mig själv att gå och lägga mig. Jag är så oerhört trött att jag knappt kan formulera meningar. Varför det går så bra för mig att skriva just nu är bara därför min hjärna jobbar 100 % för tillfället och därför jag lyssnar på en bra låt.
Jag blir helt snurrig av att spendera flera timmar per dag framför datorn. Dock får jag skylla mig själv eftersom jag inte har gjort mitt projektarbete i tid, utan har lämnat det mesta tills nu.

När jag blir såhär trött och lite smågrinig blir jag också lite närhetssjuk. Trots att jag fick nästan dagens dos närhet för några timmar sen behöver jag mer. Kanske borde jag ringa hit min man? Nej, tror jag lämnar honom ifred ikväll faktiskt. Dessutom måste jag sova ut, ordentligt. Jag har inte tid för chit-chat-puss-puss inatt.

Jag ska återgå till Men in trees innan jag slänger in handuken för dagen. Förresten, det är ganska mysigt att ligga inne och lyssna på när det blåser i träden, men det är inte lika skönt att få hundra kilo grusdamm i ansiktet, så kan det inte sluta blåsa nu?

Godnatt!

Still alright

Ja, då har en drös av mina tjejkompisar flytt iväg till Gran Canaria för att glassa i en vecka och här sitter jag ensam. Känns som det bara är jag kvar hemma, så är dock inte läget vilket känns skönt. Inatt har jag inte sovit många timmar för jag och T låg och pratade om allt möjligt tills vi insåg att det vore nog bäst för båda om vi sov. I alla fall så pratade vi bland annat om att det är alltid kul att spekulera i hur det hade blivit om man inte hade gjort vissa val. Till exempel hade vi aldrig träffats om han hade valt att inte gå på Umeå Open. Undrar hur vardagen hade sett ut då? Man måste dock passa sig för att inte titta tillbaka för mycket. Det kan bli lite farligt när man börjar fundera över alla val man gjort, om det hade blivit mycket annorlunda om man valt A istället för B.

How ever, jag mår fortfarande bra och jag trivs med det val jag har gjort iallafall - jag har valt T.

Studeringstime nu.

Elak överklassfarmor

Godmorgon. Inatt drömde jag en väldigt otäck dröm då jag höll på att bli skjuten i huvudet. Allt pågrund av att jag hade ifrågasatt någons överklassfarmors åsikter. Då lejde hennes man två mördare som skulle skjuta mig. Jag blev dock räddad av en tapper själ som hade någon märklig talang att han kunde stoppa skott med händerna. I alla fall, när jag drömmer sådana här drömmar om döden så händer det ju aldrig att man dör. Undrar om det är så att när man drömmer att man dör, så når döden oss på riktigt?

Nu ska jag göra en kopp te, äta några nybakta mackor, sedan drar projektarbets-slitet igång!

But I am here

"Well, I won't be your winter
And I won't be anyones excuse to cry
But I will be here"

Jag gillar sitsen som jag sitter i nu. Jag känner mig ganska tillfreds med mig själv vilket känns oerhört bra med tanke på att min humörstig har varit ganska krokig de senaste veckorna. Hatet som jag kände för några dagar sedan har slutat bubbla, men trust me, det är fortfarande här och så fort jag ser dig igen kommer jag koka. Det är det sorgliga, men det är ju inget som jag kan glömma heller så!

Ikväll är det påskmiddag numero tre som gäller hos några vänner till familjen. Sedan ska jag proppa i mig massa chips, grönsaker och dipp, yummie. Imorgon måste jag ta tag i mitt projektarbete och ringa lite samtal och göra några intervjuer tror jag. Så då lär jag väl vara bänkad vid datorn hela dagen, så då lovar jag att uppdatera ofta och länge.

På återseende!

Hohemommoma

Jag är nu hemma från Örnsköldsvik och det har varit skönt att vara borta, men lika skönt att komma hem. Jag har sovit på en luftmadrass i två nätter så nu längtar jag efter en "riktig" säng. Dessutom slipper jag ju sova ensam i natt också så den här natten blir nog bra!
Ikväll är det hockey igen och jag känner att jag är lite nervös, därför jag tror Modo kommer förlora ikväll eftersom de spelar borta. Det skulle vara fy skam. Jag tycker de ska jobba lika hårt och bra som de gjorde två första perioderna förra matchen (vilken liten hockeynörd jag har blivit). Nu ska jag ta på mig sockar så jag slipper frysa om fötterna och kika hur mycket godis jag har kvar i mitt påskägg.

Tjingeling!

Go Modo!

Nu har jag i allafall flytt fältet och befinner mig någon mil utanför Ö-vik hos mina kusiner. Vi ska strax åka in till stan till Swedbank-Arena för att äta middag och sedan se hockey ikväll - Modo möter Linköping. Och jag längtar. Efter mat och efter en spännande match! Jag vill ha lite kul.

Ses!

Pure hate

Igår kände jag starkt djävla hat, på riktigt. Direkt jag såg dig började benen skaka och min andning fick ett annat djupare, hatiskt sound. Jag hatar att du ens har varit en viktig person i mitt liv, jag skäms över det. Igår när vi såg varandra och jag ignorerade ditt (fula) ansikte, var det som att någon knuffade mig över en klippkant eller drog mig tre månader tillbaka i tiden. Tack så mycket - det som jag lyckats nästan glömma har kommit tillbaka. Jag har nu hemska minnen som spelas upp varje minut. Allt påminner ju för fan om dig, och det som hänt. Jag hatar dig, hatar, hatar, hatar - pure hate.

Chockerande ögonblick

Idag var jag med om nästan det värsta jag varit med om. Vi hade idrott och vi lekte någon lek som innebar att vi skulle jaga varandra i en kvadrat. När det var ungefär min fjärde gång som jag skulle spurta iväg och jaga en fiende som var framför oss, så började jag jogga sakta och sen ökade jag farten. Då tog mina ben stopp, och de vek sig under mig. Jag föll ihop och fick världens chock så jag började gråta (haha). Jag ställde mig upp och gick och satte mig ner vid väggen. Nu är det några timmar senare och allt känns bra för jag ska kila iväg och träna snart. Men tänk om det skulle hända mina dansben något? Jag skulle inte klara mig.

Todels.

Puss, kiss, поцелуй, φιλί

Jag tycker pussa är ett underskattat ord. Det är ganska fint ändå. Dessutom är det mysigt att pussas, sådeså.

(Babelfish is the shit)

Singersongwriter

Jag gillar låttexter för det finns så många meningar och rim som man kan förknippa med sin sinnestämning och sitt sätt att vara. (Okej, sådär brukar jag inte formulera mig.) Jag tänkte försöka hitta några fraser som beskriver hur jag känner just nu, får se om jag lyckas.

"You can reach me by Sailboat
Climb atree and swing rope to rope
Take a sled and slide down a slope
Into These arms of mine
You can jump on a speedy colt
Cross the border in a blaze of hope
I don?t care how you get here
Just get here if you can"
Nils Landgren - Get here


"There are certain people
You just keep coming back to
She is right in front of you
You begin to wonder
Could you find a better one
Compared to her now she?s in question"

The Fray - All at once

Men ja, jag vet inte. Jag är lite flummig idag för jag är så glad över att jag ska på hockey på fredag - Modo vs. Linköping!

Todelo. Nu ska jag faktiskt studera.

 


This is for you, this is for me

Snart är den här fruktansvärt tråkiga måndagen slut... Jag hoppas den får ett lyckligt slut genom att Modo vinner och går till final ikväll. Det innebär förmodligen att jag åker till Övik på fredag och ser hockey med familjen. Jag vill också att VK-mötet ska vara roligt och att jag får massa jobb, eller rättare sagt att jag kommer på någonting bra att skriva om, så jag får lite förtjänta pengar in på kontot.

Nu ska jag sätta på pasta och förbereda dagens middag som består av pasta och en nice sås. Samtidigt ska jag lyssna på Vincent - Don't hate on me, som just nu spelas förfullt i 3's reklamer.

Todels people.

Lite feber skulle inte sitta helt fel

Jag har ingen ork. Egentligen borde jag plugga till ett naturkunskaps-prov som jag har imorgon. Men jag orkar inte. Det är sick, jag brukar ändå ha lite motivation, i alla fall dagen före ett prov. För då blir jag alltid stressad, och jag presterar bäst under press. Det tycker i alla fall jag. Så nu har jag dragit på mig mina skönaste mjukiskläder och tjocksockar. Trots att det är nästan tio plusgrader ute så håller jag på att frysa ihjäl som om det vore trettiofem minus. Om en timme ska jag cykla till skolan för min enda lektion, men jag är sjukt trött och less. Vad är det med mig? Jag hoppas det inte är vad jag tror det är...

Tjingeling allihopen, nu ska jag hälla i mig en kopp te och hoppas att min kroppstemperatur stiger. Jag vill nästan ha feber nu för att få känna värme.

A little bit of that, and a little bit of me

Den här helgen förlorade sömn är tillbaka. Igår somnade jag strax efter tio och vaknade för lite mindre än en timma sedan. Elva timmars sömn, here I am. Fast som vanligt, trots att man har sovit mycket är man ändå fortfarande trött... Men denna gång för jag har sovit för mycket, kanske. Det är lite krångligt att hitta en balans mellan att vara vaken och sova tillräckligt. Det blir nästan alltid något mellanting, i alla fall för det mesta.

Jag satte just på P3 och nu ska jag skära upp lite avocado som jag ska lägga upp snyggt på en macka tillsammans med några tomatskivor och örtsalt - mumsigt värre. Idag börjar jag inte förens tjugo i tre, dvs. att jag har sjukt mycket tid för att skriva kortisar, en krönika om mitt skoberoende och göra lite läxa. What a good day this will be. Nu började just Avril Lavigne studsa i radion så jag kanske ska studsa med, till avocadon och kniven, på mina blåmärkta fötter.

And I miss you.

This years Open

Musik och alkoholhaltiga drycker i mängder, och jag kan bara säga att den här helgen har varit den bästa på länge trots vissa missöden. Även fast jag inte har stått i publiken och hoppat har jag ändå njutit av musiken, bland annat Busdriver. Han lekte med orden på samma sätt som jag leker med tangenterna på tangentbordet. Fyfan vad det gick undan, helt sjukt. Men bra var det. Igår stog Timbuktu högst på önskelistan men tröttheten visade sig efter ungefär halva konserten så då var det dags att tacka och bocka för sig.

Nu är det hockey och plugg som står på schemat denna första söndag i april.