Kom och åk med mig

Djävla regn och mitt humör som liknar den svängigaste berg och dal-bana på evigheter. Ja, klockan är inte ens 21.00 och jag funderar starkt på att lägga mig och sova för att vakna imorgonbitti. Ingen kontakt med omvärlden ska jag ha förrän klockan 08.00 imorgon. Fy fan vilket djävla humör.

Godnatt mongodag.

Inte en dag för tidigt!

Hej people. Jag skäms absolut inte över att jag är världens sämsta bloggmänniska just nu. Jag funderar till och med starkt på att lägga ned det här eftersom jag inte har bloggat på ca 20 dagar.

I förrgår var det midsommarafton och det firades ute i Karins stuga. Underbart väder, god mat och suveränt sällskap, så jag ska verkligen inte klaga. Festen dog kring halv sex på morgonen då vi hört på diverse hemska häxröster och roliga historier. Dagen därpå, det vill säga igår, stekte vi på Karins terass och åt lite glass då den äntligen dök upp. Kvällen tillbringades med T och jag blev lite förvånad att jag lyckades hålla ögonen öppna ända till klockan tolv på kvällen/natten.

Solen skiner idag med, det resulterar i en prommis med syrran snart.

Hejdå.

yippiejow

Jag är en usel bloggerska nowdays, men jag lovar att bättra mig. Skolan är i allafall totalt slut nu. Jag väntar bara på mitt betyg i naturkunskap. Det händer mycket nu. På lördag är det bal och på onsdag tar vi studenten. Yippiejow.

2200 kronor väntar också från skolan. Det innebär att jag kanske klarar min sommar även fast jag bara har ett pyttelitet jobb och inget mer. Det är sjukt ändå vad pengar jag göra en lycklig. Tänk om man hade obegränsat med pengar så man kunde hjälpa några andra också och inte bara tänka på sig själv.

Nu ska jag gå, men jag lovar att komma tillbaka.

Säg aldrig, aldrig

Placebo - Follow the cops back home

Aldrig - du och ordet aldrig passar så otroligt bra ihop men ändå så hatar jag det. Jag avskyr det. Vore det lagligt att döda så skulle jag göra det.

Nu nalkas det hollywoodfest. Godkväll!