JAG FLYTTAR UT!

jaharru > http://jewliette.blogspot.com/

nytt kött!

Händer då?

En vecka sedan jag uppdaterade och det har inte hänt alltför mycket i mitt liv sedan dess. Nu sitter jag och laddar hem lite musik för imorgon åker jag bort, gone, away. Första anhalt blir i alla fall Örnsköldsvik. Jag och T har nästa umgåtts kontstant sedan jag kom hem från stugan - mysigt och tryggt. Den här resan iväg kanske dock är nyttig för oss så vi får sakna varandra litegrann.

I Umeå har regnet härjat i flera dagar. Det har dock inte varit spöregn men regn som regn. Man blir lika trött och deppig av det. Nu försöker solen i alla fall tränga sig igenom molnen och jag hurrar. Hoppas det är bra väder längre söderut också eftersom jag drar ditåt.

Nu ska jag packa och städa, mamma och pappa kommer hem snart från sin "minisemester".
Todels.

image64

AMS

Jag har skrivit in mig på arbetsförmedlingen. Eller jag gjorde det för ungefär två veckor sedan och idag är det dags för basinformations-möte. Himla roligt när jag istället hade velat ligga på stranden och glassa.
Igår kom jag hem från stugan, lite brunare än när jag åkte. Jag och T firade våran tre månaders dag igår kväll, det känns dock som vi har varit tillsammans betydligt mycket längre. Vi dippade grönsaker och myste framför teven. Sedan blev det en tidig kväll eftersom plikten kallade idag.

Ja, annars så vet jag inte vad jag ska dela med mig av? Nu ska jag sätta mig i solen och läsa de foldrar som jag måste ha läst innan le information idag.

Hejsvejs