måndag, helvetets dag

Jag vill dela ut en ursäkt till en person - Josef. För jag har varit "such a pain in the ass" idag. Jag som alltid brukar vara trevlig mot dig. Förstår inte vad det har tagit åt mig. Har bara gett dig elaka kommentarer idag. Förlåt, från mitt hjärta. Det är inte meningen att jag ska vara såhär mot dig ju. Jag kan bara skylla på att jag är trött... Min bästa telefon-kompis som för övrigt gav mig en assnygg tavla i julklapp som jag fortfarande är nykär i.

Tiden går så snabbt nu. Jag har massa inlämningar och redovisningar som för en vecka sedan kändes väldigt avlägsna men som nu jag har panik över. Stressen kommer äta upp mig innifrån.

Nu ska jag smörja in mig i Doves nya brun-utan-sol och se om den gör något mirakel.

God kväll, Julia

Alkoholkonsumtion

Igår var en mycket trevlig kväll. Vi firade Melina som fyller 18 på måndag. Dans och glada miner i stort sett hela kvällen. Jag och Camilla fick skjuts till stan med någon konstig grabb. Sen försvann Camilla och jag fick skjuts nästan ända fram till dörren. Nog var det skönt att sova när jag väl somnade (04.30), men mindre skönt att vakna imorse... Alkohol förstör nästan kroppen trots dess positiva påverkan.

Nu ska jag duscha.

/Julia

hyperventilationer, 20, 30 och 50 %

Godmorgon Sverige!
Idag, fredag, hade jag det så lyxigt att jag fick sova hur länge jag ville. Självklart vaknar jag då halv 8 och hyperventilerar, för jag är stressad. Jag har inte många saker som ska bli klara till skolan, men jag har ett gigantiskt projekt som helst ska vara klart nästa vecka. Detta projekt (vi ska ge ett förslag på hur man kan marknadsföra Musikskolan) suger ur mig all energi. 30 % går till att komma på kreativa och annorlunda idéer, 50 % går åt till att jaga/dela ut arbete till två personer, 20 % går åt till att bara vara... Jag är helt slut.
Och nu ska jag stiga upp, klä mig, åka på skolan för att jobba med det här projektet.

/Julia

I wish I could fly

Inatt har jag sovit 13 timmar. Jag har ingen aning om varför. Jag somnade kring 19.00 framför teven igår, sen vaknade jag kring 21.30 igår och gick och la mig i min säng. Jag vaknade 08.00 och tvingade mig själv att stiga upp. Jag var alltså kapabel att sova mer. Sick!

Nu ska jag klä mig och packa väskan. Sedan visa min ambitiösa sida på idrottslektionen, om det går.

/Julia

where are you going tonight?

Jag sitter ute i solen och det är ungefär 20o. Idag, på förmiddagen, tog jag och mamma en cykeltur in till stan där jag investerade ett par nya shorts och en blus. Snart kommer farmor och farfar, då är det tårtdags. Jag får se senare vad kvällen bjuder på. Förhoppningsvis går jag utanför dörren ikväll.

Nu ska jag skriva brev,
ciao!