My ambition

Jag som alltid brukar försöka vara en ambitös bloggare har kommit av mig lite. Helgen har i allafall kantats av diverse alkoholhaltiga drycker och musik samt en himla massa sömn och mys. Trevlig har jag haft och av någon konstig anledning, trots stora lass med sömn så jag är sjukt trött idag. Jag är som en död blöt hund. Och appropå det så är jag och min familj hundvakter i en vecka framåt. Fast man kan väl säga att jag bär det stora ansvaret och måste hålla reda på lilla Alfons största delen av tiden. Men han gillar mig så det är väl bara nice.

Nu tänkte jag ta tag i historian och göra en och annan missad fotouppgift så har jag gjort det.

Godnatt!

Patetiska snorunge

Igårkväll kände jag mig som en trotsig liten 14årig snorunge. Allt jag ville var att slänga en blomkruka på pappa så han fick massa jord över sin favoritskjorta. Men jag kom aldrig till skott. Istället skrek jag massa fula ord som jag gjorde för sisådär fem år sedan då fjortistiden var ett faktum. Jag skäms lite, men igår var det ganska skönt att få skrika av sig sådär. Sen brast allt då han hade gått ut genom dörren och där låg jag i min säng och snyftade lite över mitt miserabla liv som egentligen är helt underbart. Jag är patetisk.

Idag, onsdag, är jag så gott som ledig. Jag har tagit mig ledigt. Och dagen ska jag ägna åt att sitta i solen och knåpa på lite VK-grejer. Yepp, that's my day.

Nu ska jag brusha tänderna, på återseende.

Delayed

Finns det någonting värre än att vänta på något som aldrig kommer? Imorse, eller i förmiddags, gick jag och T tidigt och i god tid, från hans hus till busshållplatsen för jag skulle hem. Vi var där flera minuter innan bussen skulle gå och vi var inte de enda vid hållplatsen. Tiden gick och det kom ingen buss. T gick hem och där satt jag själv, dock med andra vilsa själar runt omkring mig, och väntade på den djävla bussen som aldrig dök upp. Istället kom bussen då nästa buss skulle gå, det vill säga en halvtimme senare. Yes. Tur jag inte hade någon viktig tid att passa då hade min dag varit måttligt förstörd på grund av förseningen.

Nu blir det plugg sen VK. Tjotjim.

Var är jag?

Hem ljuva hem? Jag är hemma (känns som den meningen är ständigt återkommande i min blogg). Som sagt har jag haft det jättebra och skönt. Det är med viss ångest som jag skriver det här men, jag trodde jag skulle sakna T mer än jag gjort. Hade det varit för två veckor sedan hade jag säkert saknat ihjäl mig men nu har det varit ganska lugnt. Det är mest på kvällarna då det har varit dags att sova som saknaden kommit krypandes. Men annars har det, som tidigare nämnts, varit lugnt. Inga kärleks-jag-saknar-dig-sms har skickats och lugna låtar har inte varit jobbigt att lyssna på. Jag känner att det här är ett ganska tydligt tecken på att jag inte bara är ute efter närhet. Hade jag varit det hade jag saknat T's närhet ständigt och kännt mig ensam. Jag har bara kännt att han har saknats och såklart har jag saknat hans underbara händer omslingrade runt min kropp, men jag har också saknat HAN och hans roliga kommentarer och underbara leende. Mm...

Nu får jag snart finfrämmande av tjejorna innan det blir det US and A-samtal.

I love it

Denna fredag har då nått sitt slut och om några få minuter, när dessa rader är skrivna, väntar min goa säng innan jag ska upp tidigt för att hinna packa imorgon. Hur som haver, jag har haft en underbar dag på alla sätt och vis. Min student har blivit lite tidigarelagd för jag har fått fira den idag tillsammans med släkten här nere eftersom de inte kan komma upp den trettonde. Paket och fina saker att hänga runt halsen plus lite champagne. De är för goa alla här nere! Efter middagen, satte vi igång med TP och det tog x antal timmar att klara av kluriga frågor och långa svar, men till slut korade vi en vinnare. Vid 24.00 tände morbror grillen och sen bjöds det på kycklingkorv med potatissallad. Mumsfillibabba. Dessutom var humorn på topp så mina magmuskler har fått sig en omgång, och inte bara ikväll utan under hela dagen.

Alltså jag kan bara säga, I love it. Jag önskar att min underbara släkt kunde bo lite närmare oss för vi har så himla kul tillsammans. Imorgon stundar ett Göteborg och hemresa, jag kommer åka härifrån med ångest. Ångest för att vi inte stannade längre.

Jaja, godnatt, vi hörs!

Trollhättan calling

Ja, då var jag och mamma fram i Trollhättan, Velanda hos kusinerna. Så otroligt skönt att få komma bort från Umeå för några dagar. Dock har vi inte haft så tur med vädret idag. Igår på vägen ner stannade vi till i Stockholm, då hann jag även med att säga hejdå till Lisa som åker till USA för att jobba.

Ikväll har bowling och middag med alla kusiner stått på schemat. Bowlingen var väl inte direkt någonting som jag ska skryta över, kom sist utav alla som var med. Så bowling är nog ingenting som jag ska satsa på. Det är liksom en konst att svinga iväg det där klotet på ett utmärkt sätt. Mina kusiner verkar i alla fall ha tränat... strike efter strike fick jag vara med om ikväll. Dock inga på min bana då jag svingade iväg mina klot. Min mamma var dessutom en stjärna till att börja med innan hennes klot platsade i rännan.

Nu är jag gör-trött så jag ska sova. Fast först ska jag läsa några rader ur Bitterfittan.

Godnatt!

Picture people!

Dagen till ära tänkte jag bjuda på en bild på frisyren jag har skrivit om några gånger. Jag märkte dock just att jag ser lite konstig ut i ögonen. Lite vind-/skelögd kanske?

Snart är det dags att cykla till skolan i det ruskiga vädret - me don't like. Sen idag väntar nog ett VK-möte samt en Grubberevy-föreställning. Ja, dagen kan väl inte annat än gillas lite i alla fall.

image60

På återseende.

Den perfekta penisen

Nu sitter jag här i sängen och jag saknar personen som har börjat ligga bredvid mig allt oftare. Jag känner mig lite barnslig som börjar klaga efter en dag, och vi ska vara ifrån varandra i mindre än en vecka, när de finns de som är tvugna att vara ifrån varandra flera månader.

Jag såg just det sjukaste på kanal 5. De visar en dokumentär som heter "Den perfekta penisen" och det var en kille som hade gjort silikoninjectioner i pungen och snoppen. Alltihop tillsammans var nästan lika stort som en stor vattenmelon. Det såg helt djävla stört ut och tungt som attan! Förresten så är snopp egentligen ett ganska fult ord som låter väldigt barnsligt och som någonting slemmigt.
Man kan ju också fundera över olika intressen den nutida människan har när det visas sådana här dokumentärer på teve. Blir vi allt mer och mer fixerade av sex och dylikt, eller har det varit på en jämn nivå under alla tider? Är det bara så att vi vågar stå för det mer nu?

Nu ska jag sakna lite innan jag somnar.

En mening

Det enda jag tänker skriva om gårdagens Eurovision Song Contest är nu och det jag tänker skriva är att jag tänker inte skriva om det överhuvudtaget i det här inlägget.

Hela dagen, från klockan tio imorse till halv fyra i eftermiddag har ägnats åt dans. Mina dansbarn har äntligen haft sin avslutande uppvisning och jag skulle ljuga om jag sa att jag inte var stolt. Det kändes i själen då de satte de sista stegen perfekt som de haft problem med tidigare. Jag och I kände oss ganska stolta då. Sicka barn vi har!

Nu är det en reklamplan som ska skrivas sen kanske jag tänder lite ljus och sysselsätter mig med Wallander. Who knows? I know.

Godkväll.

Happy kids and Eurovision

Från klockan elva imorse till fem i eftermiddag har jag varit med tolv rörliga barn som för en gångs skull har varit någorlunda lydiga och lyssnat på vad jag och Ida har haft att säga. Så den otroliga huvudvärk och trötthet som jag hade räknat med har inte infallit än, men det känns som den är på god väg, halva huvudet dunkar och ögonen hänger till hälften. Men i alla fall har "mina" barn varit så duktiga idag så huvudvärken och sömnbehovet bryr jag mig inte så mycket om.

Ikväll nalkas det Eurovision Song Contest och förmodligen kommer T hit och kanske något kvinnligt kön också. Jag ska nog ladda upp med diverse feta ting och fetta mig lite så jag kan roa mig med det för egentligen ser jag bara på schlagern för att jag känner att jag måste. Jag känner att jag bör göra det för Sverige och Ola Salo... eller inte. Men någon gång ska jag väl kunna genomlida Eurovision Song Contest.

Fan va mkt ordbajs så nu ska jag hoppa in i duschen och få bort den intorkade svetten.

Hejdå!

Kärleken är allt bra underbar

Nu var det ett tag sen men det händer inte alltför mycket i mitt liv och dessutom så har jag inte funderat över några spektakulära saker i veckan så. Nu är det i alla fall (äntligen) fredag och det fruktade cd-omslaget redovisade jag igår. Det är ungefär det hela min vecka har gått ut på - att knåpa på cd-omslaget. Det slutade med att jag lanserade mig själv som rapartist.

Nu sitter jag här, T cyklade iväg för ett litet och jag väntar på käk. Just nu tycker jag att kärleken är allt bra underbar.

Hejsvejs!

Get the "OK-stamp"

Tisdagsdeppen slukar mig känns det som... Men visst är det okej att då och då vara lite smådeppig? Och visst är det okej att humöret hela tiden går upp och ner? Ja, det mesta borde egentligen vara ok som gäller oss kvinnor och vårat humör. Vid vissa tillfällen borde det i alla fall vara ok. Någon måtta borde det väl vara, men va fan, vi får stå ut med så mycket annat så en eller två tårar får jag väl fälla på en tisdag. Mitt liv kan ju inte alltid vara så djävla perfekt.

Ciao.

Vuxenpoäng


"Din vuxenpoäng är: 15.8
Din ålder borde vara 28.9 enligt Sveriges Vuxenpoängsstyrelse

Ojdå, ditt test visar att du måste tagga ner lite. Du är lite för mogen för din ålder. Kanske dags att sluta använda ICA-kortet eller sälja bilen? eller varför inte beställa en resa till Kos?"

"Roligt" - Okej, jag kan erkänna att på några frågor kanske jag överdrev lite, men inte tror jag att det skulle dra ner mig åtta år. Yes, hallelujah, det är väl bara barnvagn och villa som saknas.

Try it i alla fall: www.vuxenpoang.com

Nu spelar de vår låt i båset

Jag vaknade lite för tidigt idag, eller klockan åtta och jag börjar inte förrän tio. Så nu sitter jag här i mitt nya oerhört sexiga nattlinne och funderar på om jag ska slänga av mig nattlinnet, på med några kläder och cykla till skolan för att göra klart ett skolarbete... kanske. Får se hur läget ligger då jag har skrivit klart mina rader här.

I alla fall så fick jag underbara lyckokänslor igår då jag insåg att studenten inte är långt borta och det tog tankarna bort till då jag i nian i Lycksele, vilka tider. Jag kommer speciellt ihåg då vi, jag, Linda, Isabell och Jan, skulle spela in våran låt som vi hade skrivit på musiken. Texten var väl sisådär, melodin funkade och rösterna var faktiskt också helt ok. Det var så sjukt roligt och ibland saknar jag nian och 9:24 - lyckliga tider.

Nej, nu såg jag att I's cykel stod ute på gården så hon kanske är hemma trots allt och vill cykla med mig till skolan, det innebär att jag åker inte förrän klockan kvart i tio.

Ha en bra dag!

M to the onday

Hej, hej, hallå bloggen!

Idag är det måndag (för er som inte visste) och jag fick veta att jag i alla fall har fått godkänt på mitt historiaprov, dock var jag aldrig orolig för IG så. Nu väntar ett VK-möte klockan sex sen har jag några läxor jag måste ta tag i. Idag regnade det då jag och I cyklade hem från skolan, vi frös som små grisar ute en kall vinternatt. Hoppas det är lite varmare då jag ska iväg till VK. Annars har dagen varit helt okej vilket var skönt. Va längesen jag hade en måndag som var okej.

Jag behöver väl inte tillägga att jag mår illa... Det fattar ni.

/J

Pukesick

Mitt illamående är back on track. Gud va less jag är, dessutom är jag trött som en liten gris. Borde jag egentligen vara rädd och kolla upp det här eller kommer det rinna ut i sanden? Det känns bara så oerhört drygt att kolla upp det, för då är det ju inte bara en undersökning som ska göras utan x antal stycken. Dessutom är jag inget bigfan av sjukhuset. Jag blev ganska less då jag besökte det flera gånger per år då jag var mindre i sju års tid. Jaja, denna deppiga söndag continues. Förhoppningsvis blir jag lite piggare då jag ska gå ut på den promenad som jag har planerat...

Godkväll from miss J

Smådeppig söndag

Tänkte denna söndag till ära bjuda på några bilder sedan mitt hår blir avklippt. Annars så är jag lite smådeppad för att det är skola imorgon och för att jag måste plugga nu.



Grattis mamma!

Grattis till mamma som fyller år idag! Dagen har kantats av diverse bakade ting, leenden samt en och annan present skulle man väl kunna säga. Dessutom fick jag vila två timmar idag bredvid världens bästa människa så nu är jag pigg och glad när jag sitter här och väntar på att bakpotatisarna ska bli klara.

Igår såg vi Babel och jag rekommenderar alla att se filmen samtidigt som jag varnar er för den. Den var otroligt bra vissa stunder, men några gånger blev jag lite rastlös och flera gånger var den för gripande... Det hände så otroligt mycket och allt för ett enda gevär. Men jag gillar den nog ändå eftersom den är så snyggt sammanbunden, alla de tre "sagorna" blir som till en.

Nu ska jag äta, YES. Ha en bra lördagkväll, jag hoppas då att jag får det och att jag får mysa med Sarah.

/J

Little bit of love

Jag mår illa, igen. Nu har jag gjort det varje dag under kvällstid i ungefär en veckas tid. Jag börjar bli måttligt less. Någon kanske har några förslag på vad jag kan ha drabbats av? Graviditet är i alla fall uteslutet.

Hur som helst är det ju äntligen fredag, och inte vilken fredag som helst, idag firar jag och T vår en månadersdag. Känns lite töntigt, men ska det va' så ska det va' och jag gillar och fira grejer. En månad tillsammans utan att ens fundera över ett annat alternativ är inte fy skam. Det känns bra.

Nu ska jag nog gå till mitt nymöblerade rum och sova ett tag innan det är dags att laga middag. För övrigt kanske jag ska upplysa en liten del av världen att jag har ju klippt av mig håret.

/J

Det kommer mera...

Slå mig om ni vill, men jag hoppar över skolan idag. Men jag kan dock säga att jag faktiskt är lite förkyld, så en hemmadag gör mig bara gott. Jag kompenserar dock mitt dåliga samvete med att städa lite fint här hemma. Sedan ska jag ner på stan och köpa en födelsedagspresent åt mamma, så lite nytta gör jag ju. Kanske till och med mer nytta än vad jag hade gjort om jag var i skolan.

Jag har börjat bli lite dålig på att uppdatera här men jag ska försöka ta tag i det nu. Skolan har ju grävt ner mig de senaste dagarna men nu är jag snart uppe ur hålet igen så då blir det mer bloggning från Jullan.

Nu ska jag hoppa i några bekväma kläder, städa mitt rum, sedan lägenheten och sist men inte minst ska jag nog försöka göra lite skolarbete också efter allt slit.

Vi hörs!

Underbara onsdag

Jag är lite dålig på uppdatering just nu... Det beror nog på att jag har sjukt mycket att göra till skolan. Dock känns det oerhört skönt att när den här veckan är över är det inte långt kvar!

Valborg var en trevlig tillställning. Jag arrangerade en "liten" fest och överlag hade väl de flesta trevligt tror jag. Så att jag går back 1000 kronor är nog inte fy skam ändå. Självklart kantades min kväll av diverse misstag men ingenting jag har ångest över nu så jag antar att det är lugnt. Andra kanske tänker på det mer än jag. Idag är det onsdag fast jag önskar det vore måndag för jag måste plugga som en gris och några extra dagar hade behövts.

Nu ska jag packa gympakläderna innan det är dags att cykla till skolan i det underbara vädret!

Ha en bra dag allihopen.

Mando Diao - You don't understand me, spelas just nu för er som ville veta.